X-Lash

X-Lash er et vippeserum som anbefales for de som har korte, lyse og svake vipper. En flaske inneholder 3 ml av produktet, som varer i rundt fem måneder. Når det gjelder påføringen er det lett, siden det minner om å ta på eyeliner. Innholdet til X-Lash er laget på en måte som gjør at det tar vare på både vipper og hunden rundt øynene.

Kristin Fredriksen fra Porsgrunn: Jeg kjøpte X-Lash vippeserum fordi jeg var fristet av det naturlige innholdet. Dessverre er alt jeg oppnådde mer fuktighet og sterkere vipper. Jeg kunne ikke se at vippene mine ble særlig lengre.

43 av 100 kvinner merket regenerering, fuktighet og styrkede vipper etter tre måneders behandling.

VIRKNING: De første resultatene av X-Lash vippeserum-behandlingen ble synlige etter rundt en måneds bruk. Det endelige resultatet er synlig etter behandlingsslutt, så etter fem måneder. Generelt ble vippene vakrere, fuktigere, glansfulle og bøyde. Etter det kommer vippeforlengelse og forbedring av tettheten. Det fullstendige resultatet varer i flere uker etter at siste dose X-Lash vippeserum er påført.

INNHOLD: X-Lash vippeserum inneholder naturlige stoffer som for eksempel planteekstrakter. De påvirker både folliklenes tilstand og vippene. Videre er de i stand til å gi næring, ta vare på og glatte vippestrukturen og huden rundt øynene.

PÅFØRING: Hvordan ser påføring av X-Lash vippeserum ut? Før man tar produktet på må man vaske hender og fjes samt fjerne sminken. Rester av sminke kan blokkere tilgang til de næringsgivende stoffene som skal nå vipperøttene. Produktet påføres med en kost. En tynn linje trekkes langs øvre vippekant. Mens du sover finner X-Lash vippeserum veien til de nedre vippene, og gir dem næring på samme måte som for de øvre vippene.

SIKKERHET: X-Lash vippeserum er trygt fordi det inneholder naturlige stoffer. Men det kan likevel forårsake irritasjon, spesielt hvis man er allergisk mot noen av ingrediensene. Det er forbudt å ta børsten inn på selve øyet. Det anbefales også å være forsiktig og påpasselig med å ikke la produktet renne ned i øynene. Kontraindikasjonene forbundet med påføring av X-Lash er: være mindre enn 18 år, graviditet, amming, hudallergier og øyesykdommer.