Realash

Realash vippeserum anbefales for folk med korte og svake vipper. I løpet av behandlingen forventes produktet å forlenge og regenerere vippene. Rask påføring av Realash vippeserum legger til rette for raskt opptak av produktet. Dette hjelper i sin tur produktet å penetrere inn i folliklene og vipperøttene. En enkelt pakke av produktet (3 ml) varer mer eller mindre i en fem-måneders behandling.

Mette Østvik fra Toten: Jeg har nettopp fullført behandlingen med Realash. Vippene mine ble sterkere og fikk mer fuktighet. Dessverre kan jeg ikke si at endringen er dramatisk. De ble ikke forlenget med mer enn noen få millimeter. Men jeg kan anbefale vippeserumet til alle kvinner med skadde vipper.

65 av 100 kvinner sier vippene deres er lengre, sunnere og har mer fuktighet og næring etter en måneds påføring av vippeserumet.

VIRKNING: Bare systematisk bruk av Realash vippeserum kan gi den ønskede virkningen. Etter tre uker kan man se vippene bli sterkere og vakrere. De endelige resultatene er oppnådd men ikke før behandlingen er nesten slutt, så etter rundt fem måneder. Vippene blir lengre og tykkere, men bare litt.

Det endelige resultatet holder i flere måneder etter siste påføring.

INNHOLD: Realash vippeserum inneholder stoffer som tar vare på området rundt øynene i tillegg til at de forbedrer den generelle tilstanden til vippene. Stoffene er anti-inflammatoriske og har regenererende og fuktighetsgivende egenskaper. Videre påvirker ingrediensene i produktets innhold forbedring i vippevekst og tetthet, men virker bare på vipper. I bunn og grunn regenererer og styrker Realash vippeserum skadde vipper.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

PÅFØRING: Bruk av Realash er ekstremt lett. Først må man fjerne sminken nøye, og tørke området rundt øynene. Så må produktet spres langs øvre vippekant. Væsken absorberes nesten det øyeblikket den påføres, så man må være forsiktig siden produktet kan nå øynene, noe som kan utvikle irritasjoner.

SIKKERHET: Realash er et trygt produkt hvis man kan å bruke det ordentlig. For ikke å skade seg selv er det viktig å følge noen sikkerhetsregler, slik som at man må være forsiktig så man ikke stikker børsten inn på øyet eller bruker produktet etter at best før-datoen har gått ut. Videre bør ikke vippeserumet brukes av kvinner som venter barn, ammer eller er mindreårige.