Nanolash

Nanolash vippeserum anbefales for alle kvinner som har korte, svake og tynne vipper. Det kan vellykket brukes av menn og alle som ønsker lengre, tyngre, sunnere og vakrere vipper. Videre er Nanolash vippeserum effektivt nok til å gjøre vippene lengre etter bare to uker. Behandlingen forenkles ved lett påføring, tilstedeværelsen av aktive stoffer og ingredienser som er trygge både for øynene og huden på øyelokkene.

Kari Olsen fra Oslo: Jeg er overrasket over at Nanolash virker så raskt. Takket være vippeserumet er vippene mine nå lengre og sterkere, og øyelokkene fulle av babyvipper. Jeg anbefaler virkelig Nanolash!

95 av 100 kvinner merket lengre, tykkere og sterkere vipper i tillegg til en betydelig forbedring av tilstanden til vippene innen to ukers påføring av vippeserumet.

vippeserum - NanolashVIRKNING: De første resultatene er synlige etter bare fjorten dager. De endelige resultatene kommer innen en måned. For å støtte opp om de oppnådde resultatene må produktet påføres i enda seks måneder. Videre stimulerer Nanolash vippeserum folliklene, noe som påvirker lengde, tykkelse og volum på vippene. I løpet av behandlingen blir vippene sterkere, sunnere og vakrere. Strukturen på vippene er glattet ut, og de blir mindre utsatt for skaden ved å falle av.

Takket være Nanolash får både vipper og huden på øyelokkene fuktighet.

INNHOLD: Nanolash vippeserum inneholder kun trygge ingredienser av beste kvalitet. De ble valgt ut for å ta vare på vipper, hud på øyelokkene og øynene for å stimulere vekst og tykkelse på vippene. Videre forårsaker ikke produktet irritasjon eller allergiske reaksjoner, det kan påføres de som bruker kontaktlinser (de må tas av før man påfører vippeserum) og de som har sensitiv hud rundt øynene.

PÅFØRING: Påføring av Nanolash er ekstremt lett. Produktet må spres utover ved å bruke børsten som følger med, på øvre og nedre vippekant. Bare en liten mengde produkt er nok til å forlenge og forbedre tilstanden til vippene. Og enda bedre, Nanolash vippeserum absorberes raskt, og legger ikke igjen merker eller får vippene til å klumpe seg sammen. Det renner heller ikke ned i øynene og forårsaker derfor ikke irritasjon. Produktet må påføres på nytt hver dag, ved leggetid, bare på renset og tørr øyelokkshud. Når de ønskede resultatene er oppnådd anbefales det å påføre Nanolash med et par dagers mellomrom.

SIKKERHET: Nanolash vippeserum er et trygt produkt, noe som er bevist ved påføringsmåten og innholdet. Den presise børsten gjør det umulig for produktet å nå øyeeplet. Ingrediensene ble valgt for å, på den ene siden, stimulere vekst og vippevolum, og på den andre siden å ta vare på huden rundt øynene og vippene. Ingrediensene forårsaker heller ikke irritasjon. Det siste som må nevnes er at Nanolash vippeserum beholder egenskapene sine i 12 måneder etter åpning.

Nettsted: www.nanolash.no