M2 Lashes

M2 Lashes er et vippeserum som anbefales til de som har korte, tynne og svake vipper. Målet til produktet er vippeforlengelse, forbedring av tetthet, næring og fuktighet. Videre er M2 Lashes vippeserum utstyrt med en tynn børste som gjør påføring lett og rask. Produktet inneholder naturlige stoffer som tar vare på vippene og huden rundt øynene.

Tone Brattli fra Røros: Jeg kjøpte M2 Lashes vippeserum fordi jeg syntes forpakningen og påføringsmetoden interessant. Jeg forventet at serumet skulle virke bedre og raskere, men likevel er jeg glad for at det gir fuktighet og gjør vippene sterkere.

67 av 100 kvinner er enige om at vippeserumet tar vare på og gjør vippene vakrere og sterkere innen fem måneders behandling.

VIRKNING: De første resultatene fra bruk av M2 Lashes kommer etter mer eller mindre tre uker siden behandlingen begynte. Det endelige resultatet genereres på siste påføringsdag, så etter rundt seks måneder – og dette er perioden produktet varer. Takket være M2 Lashes vippeserum blir vippene sterkere, vakrere og får mer fuktighet. Lengden og tykkelsen endrer seg, men på slutten av behandlingen.

Det endelige resultatet varer i rundt en måned.

INNHOLD: M2 Lashes inneholder noen få naturlige stoffer. Noen av dem er hyaluronsyre, biotin samt ingredienser som stimulerer vippevekst. Generelt skal ikke vippeserumet forårsake irritasjon. Folk som er allergiske mot noen av ingrediensene som M2 Lashes inneholder bør kontakte lege, eller når irritasjoner forekommer anbefales det å avbryte behandlingen eller avstå fra å bruke produktet for godt.

PÅFØRING: Hver eneste påføring av M2 Lashes må innledes med nøyaktig sminkefjerning. En kost brukes for å ta på produktet. Ved bruk må man tegne en linje langs øvre og nedre vippekant. Videre absorberes M2 Lashes vippeserum raskt, renner ikke ned i øynene og misfarger ikke vippene.

SIKKERHET: M2 Lashes vippeserum anbefales ikke til folk som er allergiske mot noen av ingrediensene. Vippeserumet er kontraindikert under graviditet, ammeperiode, når man er mindreårig, har tendenser til allergiske reaksjoner eller har alvorlige øye- og øyehudlidelser. Det er viktig å ikke ta kosten inn på øynene.