Lash Pro 7

Lash Pro 7 vippeserum anbefales til alle som har korte og svake vipper. Produktet kommer med en tynn kost, og inneholder stoff som stimulerer vippevekst og tar vare på huden rundt øynene. En enkelt pakke inneholder 5 ml av produktet.

Kine Andersen fra Kristiansand: Påføring av Lash Pro 7 er lett, noe som gjør at jeg er fornøyd med produktet. Selv om det ga vippene mine næring og styrke, er de ikke så lange som jeg gjerne hadde ønsket.

58 av 100 kvinner merket forbedring av vippenes tilstand og fuktighetsnivå i løpet av den fem måneder lange behandlingen.

VIRKNING: De første resultatene fra Lash Pro 7 er synlige etter mer eller mindre en måned. Det endelige resultatet er synlig så fort behandlingen er over, så etter rundt seks måneder. Takket være Lash Pro 7 vippeserum blir vippene vakrere, fuktigere, sterkere og regenererte. Videre er de også motstandsdyktige mot skade og å falle ut.

Vippeforlengelse og forbedring av tettheten er nesten minimal og kan observeres når behandlingen er over.

INNHOLD: Lash Pro 7 vippeserum inneholder ingredienser som påvirker både vipper og lokk. Stoffene som påvirker vippene legger til rette for vippevekst og tykkelse, mens stoffene som arbeider med øyelokkene gir dem fuktighet og fremhever dem. Videre inneholder produktet ingredienser som gir lang bruksperiode.

PÅFØRING: Lash Pro 7 vippeserum må påføres ved hjelp av en liten børste. Den gjør det lettere å tegne en linje langs øvre og nedre vippekant. Produktet absorberes raskt, renner ikke ned i øynene og misfarger ikke. Lash Pro 7 vippeserum bør påføres hver kveld, ved leggetid, til virkningen du ønsker dukker opp. Etter det kan man ta på serumet med noen dagers mellomrom.

SIKKERHET: Lash Pro 7 vippeserum forårsaker ingen irritasjoner hvis det påføres riktig. Av den grunn må man ikke ta applikatoren nær øyet eller bruke produktet etter at best før-datoen har gått ut. Videre kan ikke behandlingen gjøres av gravide og ammende kvinner, samt mindreårige.