Lashcode

Et av de mest effektive vippeserumene som er tilgjengelig for tiden. Det er kjent for å utvide, fortykke og intensivere volumet av vippene betydelig. Videre mørkner det vippene, fyller dem på med fuktighet og forbedrer motstandskraften. Vippenes tilstand blir bedre uke for uke. Å bruke Lashcode øyevippeserum er superenkelt: du må bruke serumet en gang om dagen, helst om kvelden, og bruke den tynne applikatoren til å ta på produktet. Fjerning av sminke bør gjøres først. Serumet skal spres akkurat ved vippekanten. Regelmessig bruk er viktig. Lashcode øyevippeserum må brukes hver dag. Du kan bruke den sjeldnere når du oppnår de etterspurte resultatene, noe som skjer etter noen ukers behandling. 

Lashcode eyelash serum er et flytende og lett skjønnhetsprodukt som trenger seg raskt inn i huden. Dessuten er det den høye konsentrasjonen av stoffer som aktivt fremmer vippevekst et av serumets karakteristiske trekk. Det trenger seg raskt inn i huden for å komme til folliklene for å gjøre dem sterkere og stimulere de inaktive hårene. Slik får du flere vipper. Videre regenereres vippene og blir tykkere. Lashcode øyevippeserum gir langvarige effekter som tar form av vakre øyevipper som verken faller ut eller knekker.

Nærede, sterkere, tykkere, sunnere og lengre øyevipper etter to ukers regelmessig bruk – dette er effekten som bare skapes av de beste vippeserumene.

Lashcode eyelash serum tilbyr de fineste ingrediensene som brukes i tilstrekkelige proporsjoner. Sammensetningen er laget av kvalitetsstoffer som ikke hindrer vippenes naturlige livssyklus. Alle ingrediensene er ansvarlige for å levere viktige næringsstoffer til øyevippene. Videre er dette serumet helt trygt for vippene, og forårsaker hverken allergi eller irritasjon. Den kan brukes trygt av de som bruker kontaktlinser. Selvfølgelig ble produktet testet av både hudleger og øyeleger.

Det ser stilig ut. Lashcode kommer i en stilig emballasje som beviser at produsenten også tok tenkte på det visuelle aspektet av dette produktet. Lashcode er også den perfekte gaven nettopp på grunn av designet. Selve emballasjen er slitesterk, skriften blekner ikke. Du bør ikke engang bekymre deg når flasken treffer gulvet – den vil ikke gå i stykker. Videre er flasken tett for å forhindre søl. Børsten har en myk bust som holder seg like fin selv etter noen måneders vanlig bruk.

Fordeler:


raske effekter, sunne, tykke, fulle og lange vipper, sikker formula, effektiv vippebeskyttelse, nærer og gir fuktighet til vippene, enkel påføring, attraktiv design, stor kapasitet

Ulemper:

noen klager på prisen

 

Nettsted: www.lashcode.no