FEG

FEG vippeserum anbefales for kvinner som ønsker sterkere og lengre vipper. Det tas på med en liten kost som legger til rette for rask påføring. Videre inneholder produktet naturlige ingredienser, noe som forbedrer vippenes tilstand og eliminerer eventuelle irritasjoner. Virkningen kommer etter rundt en måned.

Kine Evenes fra Tromsø: Jeg brukte FEG i fire måneder. Vippene mine ble vakrere og mer velernærte. Jeg tipper dette er på grunn av ingrediensene. Jeg anbefaler dette produktet til alle som kunne tenke seg vakrere og sunnere vipper.

38 av 100 kvinner bekreftet at vippene ble vakrere, sterkere og fikk mer næring etter at de hadde brukt vippeserumet i fem måneder.

VIRKNING: Den første effekten er synlig etter tre ukers systematisk bruk av FEG vippeserum. Vippene blir sterkere, fuktigere og mer glansfulle, de er lett bøyd og regenerert. Etter en fem-måneders behandling kan man se det endelige resultatet i form av lengre vipper. For at resultatet skal holde lenger anbefales det å bruke FEG vippeserum i enda en måned, hver andre eller tredje dag.

INNHOLD: FEG vippeserum inneholder noen naturlige stoffer. Disse er, blant annet, vitaminer, agurk og gresskarfrøekstrakt i tillegg til grønn te. Alle de nevnte ingrediensene tar like mye vare på vipper og øyelokk. Takket være vippeserumet er vippene sterke og motstandsdyktige mot skade, mens øyelokkene er fuktige og glatte. Videre forventes ikke FEG vippeserum å forårsake allergiske reaksjoner. Men de som lider av allergi kan eksponeres for irritasjon, spesielt ved begynnelsen av behandlingen.

PÅFØRING: FEG vippeserum har tykk konsistens, noe som gjør påføringen lettere. På den andre siden kan produktet få vippene til å klumpe seg sammen eller bli misfarget. Produktet må påføres med kost på rensede og tørre øvre og nedre øyelokk. Ett strøk med applikatoren er nok til å gi folliklene og vipperøttene nærende substanser.

SIKKERHET: FEG vippeserum kan forårsake irritasjoner hos en person som er allergisk mot noen av ingrediensene. Derfor anbefales det å kontakte lege eller utføre en allergitest før en eventuell behandling med FEG. Det må påpekes at man kan støte på falske FEG vippeserum, spesielt på internett. Det er sikkert at slike lavkvalitetsprodukt som imiterer den originale kan føre til irritasjoner og annet ubehag.