Revitalash

Revitalash er et vippeserum som anbefales for folk med korte og tykke vipper. Det er tilgjengelig i to versjoner: 2 ml og 3,5 ml. Produktet kan brukes mens man har på falske vipper, fordi det ikke løser opp limet. Videre har Revitalash vippeserum en applikator i form av en børste, og inneholder noen naturlige stoffer.

Pauline Dahl fra Stavanger: Jeg brukte den minste versjonen av Revitalash i nesten tre måneder. I løpet av denne tiden ble vippene mine lengre og sterkere. Selv om øyelokkene ble litt irritert av produktet, gikk ubehaget bort ganske raskt.

89 av 100 kvinner rapporterte om lengre og sterkere vipper etter første måneds bruk av vippeserumet.

VIRKNING: De første resultatene kan ses etter rundt en måned. Hele behandlingen varer i seks måneder (hvis man bruker den største versjonen). Revitalash vippeserum forlenger og forbedrer tettheten til vippene, siden det påvirker deres generelle utseende. Videre vokser vippene gradvis og blir sterkere, men de forandrer ikke farge. Virkningen som kom, holder så lenge produktet brukes og så lenge de aktive stoffene det inneholder, virker.

INNHOLD: Revitalash vippeserum har flere naturlige ingredienser som stimulerer vippevekst og tar vare på huden rundt øynene. Videre inneholder produktet for eksempel aminosyrer, vitaminer og planteekstrakter. Alle stoffene forbedrer tilstanden til vippene, oppløser ikke limet som brukes til falske vipper, og tar vare på den sensitive huden på øyelokket. Videre kan folk som er allergisk mot noe av innholdet oppleve lett irritasjon på begynnelsen av behandlingen med Revitalash vippeserum.

PÅFØRING: Påføring av Revitalash vippeserum er lett og raskt. En linje må trekkes langs øvre og nedre vippekant. Faktisk trengs bare en liten mengde produkt for at vippene skal få næring og bli styrket. Selv om produktet er i væskeform renner det ikke ned i øynene. Videre trekker det raskt inn i øyelokkene. Produktet bør påføres hver kveld til de ønskede resultatene kommer.

SIKKERHET: Revitalash vippeserum anbefales for alle uavhengig av kjønn. De aller første påføringene kan forårsake irritasjoner i form av prikking eller rødhet. Heldigvis forsvinner ubehaget etter noen dager. Hvis irritasjonen ikke forsvinner innen få dager, må behandlingen stoppes. Det anbefales også å snakke med lege. Videre bør ikke gravide og ammende kvinner samt mindreårige bruke produktet.